Fotograf:Rosemarie Pettersen Enkel versjon av carbonara vi lager hjemme. Her kan jo også krydderskinken erstattes med annet skinkepålegg, men vi hadde denne i kjøleskapet.
Smelt litt av smøret (halvparten) i en stekepanne og stek sjampinjong og strimlet paprika. Skinken kan stekes, men det er ikke nødvendig. Visp sammen egg, melk, gulost og pepper. Kok pastaen etter anvisning på pakken, sil vekk vannet og hell den tilbake i kjelen med resten av smøret. Ha sopp/skinke og eggblandingen umiddelbart i pastaen, + litt persille Rør godt. Serveres med salat og ferske rundstykker. Persilledusk til pynt:) Evt ekstra dryss av pepper og salt, da denne er veldig mild.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 36236)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2022-02-16
Oppdatert dato:2022-02-16