Fotograf:
Barilla
Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon inneholder
258 Kalorier,
28 g Karbo,
7 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tagliatelle con cantarelli e pancetta, Kantarellpasta med bacon er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5104 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tagliatelle con cantarelli e pancetta. Kantarellpasta med bacon!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 258.25 | 669.71 | Kcal |
Protein | 7.44 | 19.29 | gram |
Karbohydrat | 27.73 | 71.91 | gram |
Kostfiber | 1.78 | 4.62 | gram |
Fett | 12.31 | 31.92 | gram |
Mettet fett | 6.14 | 15.92 | gram |
Alkohol | 0.46 % | | | |
Salt | 0.52 | 1.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.11 | Kr 21.03 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 037 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,95 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp rikelig med saltet vann og kok pastaen som angitt på pakken. Imens varmer
du opp en stor stekepanne, skjærer bacon i terninger og steker det på middels varme
til det er sprøtt. Hakk hvitløk og sjalottløk og la det frese med et par minutter.
Tilsett
kantareller og stek i noen minutter. Hell på vin, la det koke opp og tilsett så fløte.
La
sausen koke litt inn og smak til med salt og pepper. Hell av pastavannet og ha pastaen
i sausen.
Tilsett hakket persille og server med én gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27688)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-14
Oppdatert dato:2010-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift