Fotograf:
Barilla
Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp inneholder
253 Kalorier,
37 g Karbo,
7 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fusilli Contadina, Fullkornsfusilli med sopp er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4311 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Fusilli Contadina. Fullkornsfusilli med sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.10 | 574.22 | Kcal |
Protein | 7.26 | 16.47 | gram |
Karbohydrat | 37.22 | 84.44 | gram |
Kostfiber | 5.25 | 11.91 | gram |
Fett | 6.37 | 14.45 | gram |
Mettet fett | 0.89 | 2.02 | gram |
Alkohol | 1.05 % | | | |
Salt | 0.13 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.74 | Kr 49.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 908 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 58,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha den tørkede soppen i en bolle med varmt vann. Varm olivenoljen i en stekepanne.
Hakk hvitløk og ha i pannen sammen med peperoncini eller cayennepepper. Fres i
noen minutter. Skjær sjampinjongen i fire. Ta steinsoppen opp av vannet og ha den i
stekepannen sammen med ca. 2 ss av vannet soppen har ligget i. Tilsett sjampinjong
og grovhakket bladpersille. Tilsett vin. La sausen koke sammen på middels lav varme.
Kok fusilli som angitt på pakken, men ta opp pastaen 1,5 minutt før koketiden er slutt.
Spar pastavannet.
Bland fusilli og soppsausen, og tilsett 1 dl av pastavannet slik at
stivelsen i vannet får sausen til å bli litt tykkere. Varm opp pasta og saus og la det
raskt koke sammen. Tilsett salt etter smak, anrett og garner med hakket bladpersille.
Server!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Barilla
(Intern: 27684)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-14
Oppdatert dato:2010-10-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift