Pølsebrød med fyll inneholder
272 Kalorier,
17 g Karbo,
10 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Pølsebrød med fyll har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Nøtter, Sennep, Spor-av-gluten, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pølsebrød med fyll er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2379 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pølsebrød med fyll!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 272.22 | 774.81 | Kcal |
Protein | 9.50 | 27.04 | gram |
Karbohydrat | 17.31 | 49.27 | gram |
Kostfiber | 3.47 | 9.88 | gram |
Fett | 17.56 | 49.98 | gram |
Mettet fett | 5.99 | 17.05 | gram |
Salt | 1.57 | 4.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.54 | Kr 15.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 139 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,43 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
I stekeovnen: 200 grader C, ca. 50 minutter
Smelt smøret. Smuldre gjæren i bakebollen. Rør den ut i litt av den lunkne melken. Tilsett resten av melken og det lett
avkjølte smøret. Rlør i mel, nøtter og salt. La deigen heve til dobbel størrelse. Kjevle den ut til et rektangel. Smør
på rømme,legg på pølsene som er skåret på langs,(hvis du bruker wienerpølser,legges de hele i), krydder,paprika, sprøstekt
bacon og issalat på deigen. Rull deigen fast sammen fra langsiden og legg brødet i en form. Etterhev brødet og stek det.
La brødet stå litt i formen før du skjærer det i tykke
skiver og serverer det lunkent med salat til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118968369)
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift