Fotograf:Rosemarie Pettersen Når vi lager pizza hjemme bruker vi ofte følgende metoder: Lage deigen fra bunnen, eller av og til bruker vi Toro sin pizzabunn som er ganske OK.
Fyll:
Her har vi ofte en ferdig pizzasaus med basilikum, og så diverse fyll som valgfritt. Toppes med jarlsbergost eller mozzarella.
Bunn:
Rekker til 2 porsjons pizzabunner.
Smuldre gjæren i en bolle og hell over vannet.
Rør gjæren godt ut. Tilsett olje og salt.
Rør inn melet i flere omganger og elt deigen smidig og glatt.
Dekk den med kjøkkenhåndkle eller plast og la den heve i ca. 1 time på et lunt sted.
Ta deigen opp på bordet og elt den om før den kjevles ut.
Fyllet
Del opp skinke, pepperoni, chili og riv osten
Smør først på sausen.
Legg så på fyllet på og topp med osten.
Stek på ca 225C i rundt 8-10 min eller til pizzaen begynner å bli gylden på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33136)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza Innlagt dato:2017-07-10
Oppdatert dato:2017-07-10