Fotograf:
Matprat.no
Pizza laget på grillen er kjempegodt! Servert i porsjonsstørrelser med bbq-saus og pulled pork er dette en ekte grillpizza som garantert vil imponere Oppskriften inneholder
218 Kalorier,
30 g Karbo,
9 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-lupiner, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pulled pork bbq-pizza er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3190 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pulled pork bbq-pizza!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 217.72 | 195.59 | Kcal |
Protein | 9.12 | 8.19 | gram |
Karbohydrat | 30.28 | 27.20 | gram |
Kostfiber | 2.07 | 1.86 | gram |
Fett | 6.22 | 5.59 | gram |
Mettet fett | 2.02 | 1.81 | gram |
Salt | 0.06 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.23 | Kr 2.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 437 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Bland ut gjær i lunkent vann. Rør inn honning. Ha i hvetemel og elt deigen sammen. Deigen skal være litt løs. Ha over olje og la deigen heve til dobbel størrelse, 30-45 min.
2. Lag porsjonsemner av pizzadeigen og klapp til små leiver. Legg leivene på grillristen og la dem grille i 3-4 minutter på hver side, til de er såvidt gjennomstekte.
Ha olje i hendene når du klapper ut deigen. Pensle grillristen med litt olje, da er du sikker på at deigen ikke sitter fast.
3. Smør bbq-saus på grillet pizzabunn. Legg på revet hvitost og pulled pork. Grill pizzaene på indirekte varme til osten har smeltet, ca. 5 minutter.
Pulled pork kan kjøpes ferdig i butikken eller lages selv, det samme gjelder for bbq-saus. Prøv oppskriften: Pulled pork med bbq-saus.
4. Dryss over rødløk, vårløk og grovhakket bladpersille rett før servering.
Ved grilling på direkte varme grilles maten rett over varmekilden. Ved grilling på indirekte varme ligger maten litt vekk fra varmekilden, i "den kalde sonen".
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 31221)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pizza
Land:
Amerika
Innlagt dato:2014-02-26
Oppdatert dato:2014-02-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift