Fotograf:Meny Denne salaten kan brukes både som lunsj og tilbehør til for eksempel laks eller kylling. Du kan også blande inn rødløk, mango, avokado, kylling, vårløk og friske urter.
Oppskriften inneholder 179 Kalorier, 23 g Karbo, 4 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Kok quinoaen etter anvisning på pakken, men bytt ut vannet med eplejuice. Avkjøl.
Vend inn olivenolje og frøene fra granateple.
Denne salaten kan brukes både som lunsj og tilbehør til for eksempel laks eller kylling. Du kan også blande inn rødløk, mango, avokado, vårløk og friske urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Meny
(Intern: 34335)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Diett/allergi:
Veganer Innlagt dato:2018-10-15
Oppdatert dato:2018-10-15