Kok cous-cous grynene og avkjøl dem. Bland sitronens saft med oljen og tomatsaften. Knus hvitløkene og tilsett dem. La de kalde cous-cous gryn trekke en halv times tid i dressingen. Skrell agurken og skjær den i små terninger. Fjern paprikaens frøstol og skjær frukten i terninger. Skold tomatene og trekk skinnet av. Fjern kjernene og hakk tomaten. Bland grønnsakene med cous-cous'en. Smak til med paprika, salt og pepper. Riv bladene av myntestenglen og strø dem over salaten. Den smaker best, når den er kald.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Alletiders kogebog
(Intern: 22981)
Tilberedningstid:
10-20 min
Kategori:
Salat Land:
Afrika Innlagt dato:2006-10-29
Oppdatert dato:2018-06-01