Rabarbra- og stikkelsbærkake inneholder
210 Kalorier,
21 g Karbo,
2 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Rabarbra- og stikkelsbærkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbra- og stikkelsbærkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5965 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbra- og stikkelsbærkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 210.31 | 2 800.15 | 233.35 | Kcal |
Protein | 2.25 | 29.96 | 2.50 | gram |
Karbohydrat | 20.89 | 278.14 | 23.18 | gram |
Kostfiber | 4.83 | 64.31 | 5.36 | gram |
Fett | 12.01 | 159.91 | 13.33 | gram |
Mettet fett | 6.32 | 84.15 | 7.01 | gram |
Salt | 0.11 | 1.52 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.98 | Kr 79.62 | Kr 6.64 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 331 totalt | 1 331 pr porsj | 111 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,73 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rabarbrastykkene/stikkelsbærene legges i et ovnfast fat (20 x 30 cm ). Sukker og potetmel blandes og drysses over rabarbraene/stikkelsbærene. Alle ingrediensene til deigen fylles i røreskålen og røres med håndmixer i 2-3 min. Deigen fordeles over rabarbraene/stikkelsbærene. Fatet settes på ovnrist eller bakeplate i kald ovn på en av de nederste ribber.
Baketid: Ca. 50 min. ved 200 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22334)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift