Rabarbrakake med marengs inneholder
232 Kalorier,
34 g Karbo,
4 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Rabarbrakake med marengs har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rabarbrakake med marengs er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
16098 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Rabarbrakake med marengs med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 232.00 | 3 396.48 | 283.04 | Kcal |
Protein | 3.92 | 57.39 | 4.78 | gram |
Karbohydrat | 34.25 | 501.42 | 41.79 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 29.87 | 2.49 | gram |
Fett | 8.36 | 122.39 | 10.20 | gram |
Mettet fett | 2.95 | 43.19 | 3.60 | gram |
Salt | 0.33 | 4.82 | 0.40 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.83 | Kr 56.07 | Kr 4.67 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 464 totalt | 1 464 pr porsj | 122 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 59,05 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Margarin og sukker røres mykt. Rør i marsipanen. Tilsett eggeplommene en og en. Rør så i mel og bakepulver skiftebis med vannet. Ha deigen i en smurt springform og stek i ca 20 minutter ved 200 grader.
Skyll rabarbra og kapp i stykker på 1 cm. Pisk eggehvitene stive og pisk inn sukkeret til en seig masse. Fordel rabarbra utover bunnen, og ha marengsmassen over som lokk. Stek igjen i 20 minutter ved 180 grader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Familien Østergaard
(Intern: 3458)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift