Reinsdyrsfilet à la Strandefjorden inneholder
141 Kalorier,
8 g Karbo,
10 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Reinsdyrsfilet à la Strandefjorden har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sennep, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Reinsdyrsfilet à la Strandefjorden er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5537 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Reinsdyrsfilet à la Strandefjorden!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 141.43 | 212.72 | Kcal |
Protein | 10.09 | 15.18 | gram |
Karbohydrat | 7.76 | 11.67 | gram |
Kostfiber | 0.20 | 0.30 | gram |
Fett | 6.64 | 9.99 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 3.16 | gram |
Alkohol | 1.41 % | | | |
Salt | 3.85 | 5.80 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.37 | Kr 20.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 805 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,94 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Rens fileten ren for evt. fett og grove hinner. Bland sammen sukker og salt. Knus hvitløken og grovhakk estragonbladene.
2. Gni fileten med sukker/salt-blandingen, legg den over i en liten form, strø over hvitløk og estragon og hell til slutt over rødvin så det akkurat dekker. Dekk formen med plast eller lokk. Sett fileten kjølig i 2-3 dager. Vend den en gang om dagen.
3. Ta fileten opp, tørk av den og pakk den i aluminiumsfolie, gjerne stramt slik at fileten får en fin fasong. Frys fileten.
Dijon senneps-dip
1. Rør sammen alle ingrediensene i den rekkefølge de er satt opp. Snøfrisken behøver ikke røres helt ut, la den være der som små smaksbomber. Smak underveis, legg din sjel i dippen og gjør den til din !
Til pynt
1. Skyll agurken, skjær den i skiver på langs.
Bruk ostehøvel som ikke skjærer alt for tynne skiver.
2. Legg sesamfrøene på en tallerken.
Anretning:
Skjær fileten i løvtynne skiver, bruk gjerne oppskjærermaskin og skjær mens fileten ennå er fryst.
Dypp skivene i sesamfrø og anrett på tallerken sammen med dipp og agurkskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 16470)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-11-24
Oppdatert dato:2003-11-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift