Fotograf:
Matprat.no
Ribbe med epler, svisker og rødkål inneholder
175 Kalorier,
6 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Ribbe med epler, svisker og rødkål har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ribbe med epler, svisker og rødkål er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 14 lesere
Lesere:
46660 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ribbe med epler. svisker og rødkål!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 175.16 | 1 545.79 | Kcal |
Protein | 7.16 | 63.19 | gram |
Karbohydrat | 6.47 | 57.10 | gram |
Kostfiber | 1.55 | 13.68 | gram |
Fett | 13.06 | 115.25 | gram |
Mettet fett | 4.97 | 43.86 | gram |
Salt | 0.84 | 7.38 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.95 | Kr 34.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 530 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,77 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni kjøttet inn med salt og pepper. La det gjerne ligge og trekke fra den ene dag til den andre.
Legg kjøttet med den fete siden opp på rist med langpanne under, og stek til det er sprøtt og gjennomstekt, ca 1 time og 30 minutter, ved 175 C.
Kok pannen ut med vann eller buljong, jevne sjyen, smak den til.
Stikk kjernehusene ut av eplene, og stek dem ved siden av ribben i ca 20 minutter.
Kok sviskene,
Snitt kålen fint, og legg den lagvis i kokekaret med eplebåter, smør og salt.
Hell vann på, tilsett karven og la kålen koke under lokk til den er mør, ca 45 minutter. Smak til med surt og søtt.
Server ribben varm eller kald, pyntet med epler og svisker. Kokte poteter, varm saus og rødkål hører også til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10867)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift