Røkt fisk med grønnsaker og dillsaus inneholder
81 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Røkt fisk med grønnsaker og dillsaus har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Røkt fisk med grønnsaker og dillsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1968 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Røkt fisk med grønnsaker og dillsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 80.51 | 628.38 | Kcal |
Protein | 4.19 | 32.70 | gram |
Karbohydrat | 8.01 | 62.52 | gram |
Kostfiber | 2.04 | 15.92 | gram |
Fett | 3.07 | 23.96 | gram |
Mettet fett | 0.96 | 7.49 | gram |
Salt | 0.42 | 3.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.92 | Kr 46.21 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 122 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrubb poteter og gulrøtter og kok dem i lettsaltet vann til de er møre, et kvarters tid. Kok opp bønner som angitt på pakken. Skrell løken og skjær i ringer.
Bland sammen rømme, dill og salt. Server fisken du velger med grønnsakene og sausen, så alle kan velge til egen tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 28863)
Tilberedningstid:
30 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-01-28
Oppdatert dato:2012-01-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift