Fotograf:Alexander Benjaminsen Tynne skiver røkt lammelår med klementin, svisker og en god enkel dressing. Smaker utrolig godt og funker både som forrett eller som en velbalansert rett på tapasbordet, særlig når det nærmer seg jul.
Bruk en skarp kniv og skjær røkt lammelår i tynne skiver. Legg dem på et fat eller på tallerkener.
Skjær skallet og det hvite av klementinene og skjær dem i ½ cm tykke skiver. Skjær svisker i to. Fordel klementin og svisker over kjøttet.
Bland olivenolje, balsamicoeddik, salt, pepper og sukker i en bolle. Fordel dressingen jevnt over retten og pynt med basilikumblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 36028)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2021-11-08
Oppdatert dato:2021-11-08