Fotograf:
Matprat.no
Rogan josch fra Kashmir inneholder
156 Kalorier,
11 g Karbo,
10 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Rogan josch fra Kashmir har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rogan josch fra Kashmir er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3701 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rogan josch fra Kashmir!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.96 | 673.99 | Kcal |
Protein | 9.93 | 42.91 | gram |
Karbohydrat | 11.03 | 47.67 | gram |
Kostfiber | 0.24 | 1.04 | gram |
Fett | 7.96 | 34.40 | gram |
Mettet fett | 3.08 | 13.31 | gram |
Salt | 0.50 | 2.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.12 | Kr 26.45 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk av kjøttet, skjær det i 5 cm store biter.
Knus fennikelfrø i en morter.
Pisk opp yoghurten slik at den får en kremaktig konsistens.
Varm opp oljen i en stor kjele og tilsett kanel og nellik. La det steke litt før du tilsetter asa foetida.
Strø litt salt på kjøttet og stek det ved sterk varme i ca 5 minutter. Tilsett paprika og chilipepper. Rør godt.
Tilsett litt og litt yoghurt av gangen og la all væske koke inn.
Tilsett ingefær og de malte fennikelfrøene. Rør av og til. Hell i vannet og la det småkoke under skrålokk i ca 30 minutter. Etter 30 minutter tettes lokket og gryta kokes videre ved svak varme i 45 minutter. Påse at det er tilstrekkelig med væske i gryta og rør ved jevne mellomrom. Like før servering tilsettes garam masala
Serveres med spinat, basmatiris eller poteter og litt chutney .
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20432)
Kategori:
Gryterett
Land:
Kashmir
Innlagt dato:2005-10-09
Oppdatert dato:2005-10-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift