Salat Athen inneholder
126 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Salat Athen har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salat Athen er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2424 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salat Athen!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 125.88 | 441.37 | Kcal |
Protein | 7.60 | 26.65 | gram |
Karbohydrat | 7.27 | 25.49 | gram |
Kostfiber | 0.89 | 3.12 | gram |
Fett | 7.18 | 25.17 | gram |
Mettet fett | 1.83 | 6.42 | gram |
Salt | 0.78 | 2.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.06 | Kr 38.78 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 403 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sitron, olje, hvitløk og sennep i en bolle. Skjær tunfisk eller kylling i kubber. Legg dem i marinaden. Får stå i kjøleskapet minst fire timer. Ta opp og la renne av.
Stek kubbene i oljet panne. Tunfisk er god når den er ganske lite stekt. Kylling bør stekes mer.
Skrell rødløk og skjær i ringer. Skrell agurk og del i to, fjern kjerner og skjær i kubber. Skrell og rens melon og skjær i kubber.
Legg opp tunfisk, melon og alle de øvrige ingrediensene på tallerkener. Du kan helle resten av marinaden i panne og koke opp. Tilsett en skje olivenolje og stenk det over salatene. Serveres med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 24189)
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-08-18
Oppdatert dato:2007-08-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift