Fotograf:
Gilde
Salt lammebog med komler og kålrotstappe inneholder
131 Kalorier,
7 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Salt lammebog med komler og kålrotstappe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Salt lammebog med komler og kålrotstappe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Salt lammebog med komler og kålrotstappe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 130.93 | 1 002.84 | Kcal |
Protein | 7.92 | 60.66 | gram |
Karbohydrat | 7.01 | 53.69 | gram |
Kostfiber | 1.36 | 10.42 | gram |
Fett | 7.61 | 58.29 | gram |
Mettet fett | 3.33 | 25.51 | gram |
Salt | 0.86 | 6.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.72 | Kr 43.81 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 064 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,41 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok salt lammebog i skiver. Sprøstek baconbitene.
Kålrotstappe
Skrell og del kålroten og gulroten. Kok det hele mørt i lettsaltet vann. Hell av vannet og mos grønnsakene godt. Rør inn smøret og smak til med salt og pepper.
Komler
Skrell rå poteter og rasp dem i rivjern. Press potetmassen fri for vann i et klede. Bland melet i potetmassen. La blandingen stå i 10 min. Form store runder boller og kok dem i rikelig lettsaltet kraft (f.eks. fra kokingen av kjøttet) i 15-20 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gilde
(Intern: 24954)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Rogaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2008-05-25
Oppdatert dato:2008-05-25
Lesere:
8212 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift