| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 109.05 | 769.95 | Kcal | |
| Protein | 9.59 | 67.71 | gram | |
| Karbohydrat | 2.30 | 16.24 | gram | |
| Kostfiber | 1.45 | 10.24 | gram | |
| Fett | 6.51 | 45.96 | gram | |
| Mettet fett | 2.72 | 19.20 | gram | |
| Salt | 0.14 | 1.02 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 8.82 | Kr 62.27 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 2 824 totalt | 706 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 8,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Lammerett fra Nepal - Lamb Tarkari.
Langtidsstekt lammelår i mørkt øl.
Lammeskank med mandelpotetmos fra Østfold.
Lettsaltet lammekjøtt med kålrot og raspeball.
Lambakjøt meth Grænmeti - Lammekjøtt med grøn.
Salt lammekjøtt med kålrot.
Surstek 3.
Lammeskanker med kantareller.
Pinnekjøtt med mandelpoteter og kålrabistappe.
Pinnekjøtt og salta, røkt svineribbe.
Innbakt kjøtt fra Armenia - Keufta.
Lammelår i buljong med syltede rotgrønnsaker .
Lammetagine med frukt og honning - Lamtajine .
Salt lammebog med komler og kålrotstappe.
Pinnekjøtt med rotmos.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.