Sardin- og rissalat inneholder
131 Kalorier,
15 g Karbo,
4 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Sardin- og rissalat har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sardin- og rissalat er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2794 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sardin- og rissalat!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 131.43 | 288.23 | Kcal |
Protein | 4.49 | 9.85 | gram |
Karbohydrat | 15.12 | 33.16 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 3.14 | gram |
Fett | 5.57 | 12.22 | gram |
Mettet fett | 1.12 | 2.46 | gram |
Salt | 0.68 | 1.50 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.28 | Kr 13.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 877 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha risen i kokende, saltet vann og kok den til den er mør. La den renne godt av.
Hell oljen fra sardinene og rør den sammen med olivenolje, sitronsaft og salt.
Rist risen sammen med dette og sett den til avkjøling.
Legg risen opp på fat på en seng av salatblader. Legg på sardiner, tomatbåter og ansjosfileter lagt i ringer. Fyll ringene med kapers.
Skjær paprikaen i tynne skiver og legg dem på salaten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6797)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-13
Oppdatert dato:2003-04-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift