Sashimi av kveite





Sashimi av kveite oppskrift.
Fotograf: Charmaine Cheung
Sashimi hører gjerne til når du serverer sushi. Med denne oppskriften kan du gi sushifesten litt variasjon, med ulike sauser av kråkebollerogn, røykt laks og melon.

Oppskriften inneholder 112 Kalorier, 2 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sashimi av kveite er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grkveitefilet, uten skinn og bein

Kråkebollesaus med urter

100grkråkebollerogn
2tsmirin
0,5tssoyasaus, lys
koriander, frisk
pepper, hvit

Saus av røykt laks

50grrøykt laks
2tsløk
0,5stkchili, rød
2ssolivenolje
1dashpepper
1dashsalt

Melonsaus

200grmelon, bitter
1stklime
30gringefær, frisk
olivenolje, med chili
1dashsalt
sukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sashimi av kveite!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier111.75248.00Kcal
Protein10.8324.03gram
Karbohydrat2.184.84gram
Kostfiber0.922.04gram
Fett6.4314.27gram
Mettet fett0.912.02gram
Salt0.611.35gram
Pris på oppskriftenKr 18.84Kr 41.81Kroner
Hele oppskriften veier888 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kråkebollesaus
Bland ingrediensene til kråkebollerognsausen i en mikser eller morter. Bland godt, smak til med koriander og hvit pepper. Avkjøl før servering.

Saus av røykt laks
Finhakk røykt laks, løk og chili.
Bland ingrediensene godt i en mikser eller morter, og smak til med salt, pepper og olivenolje.
Avkjøl før servering.

Melonsaus
Riv skallet av lime og klem ut saften.
Skjær opp melon i små biter. Riv frisk ingefær. Mos sammen ingrediensene til melonsausen i en mikser eller morter. Smak til med olivenolje med chili, salt og sukker. Avkjøl før servering.

Sashimi
Skjær kveitefileten på tvers av fibrene i kveitekjøttet. Sashimiskivene skal være ca. 3 mm tykke.
Anrett på fat og server sammen med de tre sausene.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 29087)
Tilberedningstid: 40 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Sushi
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-29
Oppdatert dato:2013-03-29
Lesere: 2003 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Inside out Maki med kveite og avokado.Inside out Maki med kveite og avokado.
Denne retten har 158,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Maki sushi med laks, kveite og reker.Maki sushi med laks, kveite og reker.
Denne retten har 127,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 17,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,29 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sashimi av kveite.Sashimi av kveite.
Denne retten har 111,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.