Fotograf:Synøve Dreyer Denne spennende oppskriften kommer rett fra gatematmarkedet i Oslo, VIPPA. Det er en smakfull salat med sild i hovedrollen.
Oppskriften inneholder 214 Kalorier, 13 g Karbo, 10 g Protein og 13 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Peanøtter, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sulfitt, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær sildefiletene i biter.
Kok eggenudler etter anvisning på pakken og avkjøl i kaldt vann.
Bland sammen oyster sauce, fish sauce, soyasaus, honning og eddik.
Ha i sild og nudler i sausen, og bland godt.
Råkost
Riv ingefær med et fint rivjern, skjær gulrot i staver og press saften av lime.
Blant det sammen med honning og fish sauce.
Tilbehør
Finhakk koriander, grovhakk peanøtter og del lime i båter.
Server sildewok med råkost, toppet med koriander, peanøtter og lime.
Tips: Liker du det ekstra spicy kan du gjerne drysse litt finhakket chili over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 33162)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Salat Innlagt dato:2017-07-29
Oppdatert dato:2017-07-29