Fotograf:
Synøve Dreyer
Har du lyst å lage en frisk forrett eller en snakkis på tapasbordet? Da skal du prøve skreifilet drysset med sitron, chili og kajennepepper. Oppskriften er en vinner! Oppskriften inneholder
135 Kalorier,
10 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sitrusmarinert skrei med avokadokrem er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3637 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sitrusmarinert skrei med avokadokrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 135.09 | 184.41 | Kcal |
Protein | 8.34 | 11.39 | gram |
Karbohydrat | 10.26 | 14.01 | gram |
Kostfiber | 1.86 | 2.54 | gram |
Fett | 6.33 | 8.64 | gram |
Mettet fett | 1.79 | 2.44 | gram |
Salt | 2.92 | 3.99 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.67 | Kr 9.11 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 546 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,37 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær skreifilet i så tynne skiver som mulig og legg dem flatt på et fat.
Dryss sukker og salt på skreifiletene og strø over revet sitronskall, finhakket chili og kajennepepper.
Press saften av sitron, drypp over skreien og la den trekke i ca. 15 minutter.
Skjær loff i strimler og stek disse i smør. Legg dem over på papir som trekker fett.
Avokadokrem
Rens avokado, press saft fra lime og finhakk hvitløk.
Mos avokadoen med limesaft og hvitløk, og smak til med salt og sukker.
Fordel skreiskivene på porsjonstallerkener med avokadokrem og strimler av loff. Dryss gressløk over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29051)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-27
Oppdatert dato:2013-03-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift