Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøtunge med estragon oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøtunge med estragon



Sjøtunge med estragon inneholder 70 Kalorier, 6 g Karbo, 6 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Sjøtunge med estragon har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøtunge med estragon er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
700grsjøtunger
20grsmør
4stkgulrøtter
2stkpurrer
2kvist(er)frisk estragon
800grnye poteter
20grsmør
1tshavsalt
2knivsoddpebber
persille




Næringsdeklarasjon for Sjøtunge med estragon!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier70.15405.54Kcal
Protein6.0635.03gram
Karbohydrat5.5832.26gram
Kostfiber1.408.09gram
Fett2.3113.35gram
Mettet fett1.076.19gram
Salt0.432.49gram
Pris på oppskriftenKr 6.12Kr 35.38Kroner
Hele oppskriften veier2 312 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sjøtungen fileteres i det ønskede antall porsjoner(ellers kan din fiskehandler gjøre det for deg).

Gulerøtter og purrer skjæres i ca. 1 cm tykke strimler og skylles grundig.
Varm ovnen til 200°C. Lag et stykke folie til hver filet, ca. 10 cm x 10 cm til hvert stykke.

Fordel gulerøtter og purre i foliestykkene. Legg en sjøtungefilet i hvert stykke samt en klatt smør, litt salt, pepper og estragon. Pakk folie om fisken så lukkingen vender opp.
Vask potetene grundig og kok dem i vann, ca. 20 minutter. Når potetene har kokt i 4-5 minutter settes foliepakkene i den forvarmede ovn og bakes i ca. 15 minutter.

Hell vannet fra potetene og vend dem i smør samt persille, salt og pepper etter behag. Fisken serveres i pakkene, så de spisende selv får lov til å åpne dem.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 21523)
Kategori: Ovnsrett
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-02-09
Oppdatert dato:2006-02-09
Lesere: 8950 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Gratinert fiskefilet 1.Gratinert fiskefilet 1.
Denne retten har 196,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng med makaroni.Fiskegrateng med makaroni.
Denne retten har 128,46 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng 3.Fiskegrateng 3.
Denne retten har 121,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Meksikansk snacks.Meksikansk snacks.
Denne retten har 332,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskegrateng 4.Fiskegrateng 4.
Denne retten har 120,36 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,08 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ovnsbakt lyr.Ovnsbakt lyr.
Denne retten har 123,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.