Fotograf:
Norges sjømatråd
Sørlandets fiskesuppe inneholder
57 Kalorier,
1 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sørlandets fiskesuppe har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr, Spor-av-skalldyr, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sørlandets fiskesuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
9246 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sørlandets fiskesuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.04 | 586.37 | Kcal |
Protein | 5.16 | 53.04 | gram |
Karbohydrat | 1.45 | 14.91 | gram |
Kostfiber | 0.31 | 3.19 | gram |
Fett | 2.60 | 26.73 | gram |
Mettet fett | 1.36 | 13.98 | gram |
Alkohol | 0.94 % | | | |
Salt | 0.41 | 4.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.41 | Kr 45.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 112 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Smelt smøret og rø inn hvetemelet. Spe med fiskekraft og hvitvin. La suppen koke inn til bort i mot det halve.
Vask og rens grønnsakene og skjær dem i tynne strimler. Legg dem i suppen sammen med fisk, gressløk, portulakk og la det hel få koke opp og trekke til fisken er kokt. Ha i fløte og smak til med eddik, salt og sukker, den skal smake svakt sursøtt.
Varm den opp til kokepunktet og ha i reker og blåskjell og la disse bli varme uten at suppen koker. Server med nybakt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 1218)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Vest Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-09-01
Oppdatert dato:2002-09-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift