Fotograf:
Norges sjømatråd
Linsesuppe med sprøstekte blåskjell inneholder
111 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Linsesuppe med sprøstekte blåskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-skalldyr, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Linsesuppe med sprøstekte blåskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4530 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Linsesuppe med sprøstekte blåskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 110.92 | 562.06 | Kcal |
Protein | 5.58 | 28.28 | gram |
Karbohydrat | 12.21 | 61.87 | gram |
Kostfiber | 1.34 | 6.79 | gram |
Fett | 4.12 | 20.88 | gram |
Mettet fett | 1.23 | 6.23 | gram |
Salt | 0.34 | 1.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.42 | Kr 12.26 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 027 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg linsene i vann ca. 2 timer. Legg blåskjellene i tørr, varm panne og dekk med et lokk. Når skjellene har åpnet seg er de ferdig, kraften siles av og brukes i suppen. Rens skjellene. Tre 8 spyd med 5-6 skjell på hver, legg resten av skjellene i suppen ved servering. Del loffen i grove biter og ha disse i kjøkkenmaskin sammen med hvitløk og friske urter. Legg brødraspet på en tallerken. Blåskjellspydene vendes først i hvetemel, ristes, så i pisket egg og til slutt i brødrasp med urter. Legg spydene over på kjøkkenpapir og sett kjølig.
Suppen:
Kok grønnsakene møre i melk og blåskjellkraft. Mos grønnsakene og sil suppen. Suppen kan serveres med hele terninger uten at de moses. Smak til med salt og pepper.
Blåskjellspydene stekes gylne og sprø i olje like før servering. Resten av blåskjellene fordeles i 4 tallerkener. Suppen kokes opp og piskes for å få en skummet konsistens. Pyntes med frisk kjørvel.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 889)
Tilberedningstid:
40+120 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift