Spaghetti i tomatsaus med pesto inneholder
120 Kalorier,
7 g Karbo,
12 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Spaghetti i tomatsaus med pesto har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spaghetti i tomatsaus med pesto er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4505 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spaghetti i tomatsaus med pesto!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 119.63 | 588.64 | Kcal |
Protein | 11.80 | 58.06 | gram |
Karbohydrat | 7.29 | 35.87 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 5.71 | gram |
Fett | 4.55 | 22.39 | gram |
Mettet fett | 0.97 | 4.77 | gram |
Salt | 1.53 | 7.51 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.59 | Kr 42.27 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 476 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,37 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Du kan godt bruke ferdig spaghetti, eller du kan lage den selv;
Ha melet og saltet i en bolle, ha i egget.
Rør med en gaffel til en deig. Elte deigen.
Lag spaghettien med en pastamaskin.
Hvis du ikke har pastamaskin kan du kjevle ut deigen og skjære ut spaghettien med kniv, men du får ikke like godt resultat som med en pastamaskin.
Fersk pasta trenger bare kokes i 2 min i lettsaltet vann.
PESTO
Riv av bladene fra planten og ha dem i en morter sammen med hvitløk og pinjekjerner. Mos blandingen.
Når blandingen er blitt grøtaktig tilsettes parmesanosten, rør med en skje. Tilsett olje under omrøring. Smak til med salt og pepper.
TOMATSAUS
Bland sammen tomat og soltørket tomat.
Ha i et par spiseskjeer av pestoen i blandingen.
Resten av pestoen serveres til måltidet.
Ha kjøtte i en stekepanne med litt olje, stekes i ca 2 minutter. Hakk løk og ha i pannen og stek i ett minutt til, sammen med kjøttet. Hell over tomatsausen og la det koke opp. La det trekke i 15-20 minutter under lokk.
Kok spaghetti som anvist på pakken, eller ved hjemmelaget kok i lettsaltet vann i ca 2 min.
Beregn slik at spaghettien blir ferdig samtidig med sausen.
Du kan gjerne servere sammen med ferske lyse baguetter med godt smør.
Ikke glem pestoen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
John Holm
(Intern: 2118970098)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pasta
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-04-28
Oppdatert dato:2008-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift