Fotograf:Rosemarie Pettersen Røkt ørret eller laks er godt og ikke bare sammen med eggerøre som vi voksne elsker. Men og som tilbehør til for eksempel pasta, spaghetti som her eller til grønnsaker som vi og har prøvd. Ørreten kan gjerne være kald når du serverer. Her i en enkel versjon.
Oppskriften inneholder 264 Kalorier, 33 g Karbo, 13 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Sennep, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær røkt ørret i tynne strimler.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Hell ut kokevannet og vend inn olivenolje i pastaen.
Finhakk vårløk og persille.
Bland sammen lettrømme, eggeplomme og grov sennep, og vend inn vårløk, persille og erter.
Hell blandingen over pastaen og rør godt.
Vend inn ørreten, og smak til med salt og pepper.
Varm opp pastaen før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 34937)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Pasta Innlagt dato:2020-03-08
Oppdatert dato:2020-03-08