Fotograf:
Esten Borgos
Wraps er enkelt å lage og servere. Om du skjærer dem i biter passer de både på tapasbordet og som forrett. Her finner du en god variant med chili, hvitløk og tacosaus. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
5 g Karbo,
11 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Spicy wrap med matjessild er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3113 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Spicy wrap med matjessild!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.70 | 877.46 | Kcal |
Protein | 10.81 | 57.24 | gram |
Karbohydrat | 4.98 | 26.37 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 3.18 | gram |
Fett | 11.26 | 59.63 | gram |
Mettet fett | 3.21 | 17.00 | gram |
Salt | 1.70 | 9.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.13 | Kr 58.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 118 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær hver matjessildfilet i to på langs.
Fjern chilifrø, og finhakk chili, sjalottløk og hvitløk. Riv blader av koriander.
Bland sammen tacosaus, tacokrydder og rømme.
Vend chili, sjalottløk, hvitløk og koriander inn i sausen og smak til.
Snitt salat og legg midt på hver tortillawrap.
Ha over tacoblandingen og matjessild, og rull sammen.
Del rullene i passende biter og fest med tannpinner.
Ha bitene på fat og server som tapas eller forrett.
Tips:
Rullene kan tilberedes opptil 2 timer før servering dersom du bruker grove tortillawraps. Du kan også justere smaken ved å velge sterkere eller mildere tacosaus og krydder.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30306)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-10
Oppdatert dato:2013-04-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift