Fotograf:
Studio Gerstmann - Malinowski
En smakfull og fargerik rett som er lett å lage. Denne retten passer godt som en forrett, eller som en del av et koldtbord. Oppskriften inneholder
127 Kalorier,
9 g Karbo,
5 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Fisk, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Matjessild med eple, rødbeter og sopp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2575 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Matjessild med eple. rødbeter og sopp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.80 | 461.87 | Kcal |
Protein | 5.45 | 19.85 | gram |
Karbohydrat | 8.56 | 31.18 | gram |
Kostfiber | 1.76 | 6.41 | gram |
Fett | 7.30 | 26.59 | gram |
Mettet fett | 1.40 | 5.10 | gram |
Alkohol | 0.22 % | | | |
Salt | 0.79 | 2.86 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.32 | Kr 33.95 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 457 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kutt eple i biter.
Legg eplebiter, timian, salat og halvparten av rødbetene på matjessildfiletene og rull dem sammen.
Saus
Finhakk chili, og bland med de øvrige ingrediensene til sausen.
Server matjessildrullene med sjampinjong, resten av rødbetene og med sausen rundt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30305)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-04-10
Oppdatert dato:2013-04-10
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift