Stekt fisk med sprøtt urtedekke inneholder
113 Kalorier,
4 g Karbo,
16 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Stekt fisk med sprøtt urtedekke har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt fisk med sprøtt urtedekke er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3795 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt fisk med sprøtt urtedekke!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 113.19 | 261.16 | Kcal |
Protein | 16.05 | 37.03 | gram |
Karbohydrat | 3.97 | 9.16 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 1.13 | gram |
Fett | 3.57 | 8.24 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 1.64 | gram |
Salt | 0.51 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.79 | Kr 24.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 923 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 14,02 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne sprø og lekre fiskeretten servert med en god salat er en fiskemiddag du kommer til å servere flere ganger.
Sett stekeovnen på 180°C. Skjær fiskefiléten i serveringsstykker og legg disse i en smurt ildfast form. Smør sennep på toppen av hvert stykke. Bland smuldret brød, urter og ost godt og smak til med salt og grovkvernet pepper. Fordel massen over fiskestykkene, press godt fast. Stekes ca 8-10 minutter ved 190°C. De siste minutter under grill, vil gi den sprø skorpen. Server på en blandet frisk salat dynket med sitronsaft og balsamicoeddik. Server med kokte poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 786)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift