Stekte fiskefileter med løksaus inneholder
138 Kalorier,
8 g Karbo,
6 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Stekte fiskefileter med løksaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte fiskefileter med løksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3434 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte fiskefileter med løksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 138.02 | 797.18 | Kcal |
Protein | 6.13 | 35.41 | gram |
Karbohydrat | 8.20 | 47.36 | gram |
Kostfiber | 1.20 | 6.93 | gram |
Fett | 8.70 | 50.25 | gram |
Mettet fett | 2.55 | 14.73 | gram |
Salt | 0.56 | 3.23 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.20 | Kr 18.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 310 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,76 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og kok potetene. vask og tørk fiskefiletene. Vend dem først i det sammenpiskede egget og deretter i strøkavringen som er tilsatt salt og pepper. Stek dem ved svak varme i gyllen margarin. Ta dem opp av pannen når de er ferdige og hold dem varme.
Brun løken lett i gyllen margarin. Tilsett melken, fløten, saltet, pepperen og soyasausen. La dette småkoke noen minutter før sausen smakes til og fiskefiletene legges tilbake i pannen.
Server retten sammen med de nykokte potetene og gjerne en frisk råkostsalat. Revne gulrøtter med rosiner og appelsin smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19725)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-06-02
Oppdatert dato:2005-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift