Stekte Oksekarbonader m/glasert løk og eple inneholder
127 Kalorier,
9 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Stekte Oksekarbonader m/glasert løk og eple har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gjær, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-sennep, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekte Oksekarbonader m/glasert løk og eple er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7074 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekte Oksekarbonader m/glasert løk og eple!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.80 | 369.46 | Kcal |
Protein | 5.74 | 16.72 | gram |
Karbohydrat | 9.03 | 26.31 | gram |
Kostfiber | 1.56 | 4.55 | gram |
Fett | 7.17 | 20.89 | gram |
Mettet fett | 3.69 | 10.75 | gram |
Alkohol | 0.01 % | | | |
Salt | 0.54 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.30 | Kr 12.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 166 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 28,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stekte oksekarbonader med glasert løk og eple servert med gratinert brunostsmørbrød
Rens og skjær løken i tynne ringer. Stek den gyllen i smør. Tilsett epler skåret i terninger. Dryss over sukker og rør slik at alt får en fin farge. Hell på eplesider og tilsett mynte, og la epler småsurre til det er mørt.
Varm oksekarbonadene i stekepannen
Legg brunost på brødet og stek det i varmovnen i 2-3 minutter på 200°C til osten begynner å smelte.
Server karbonadene med glasert løk og eple og det gratinerte brunostbrødet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Totenkjøtt
(Intern: 2104)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift