Sveitsiske bondebrød inneholder
209 Kalorier,
41 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Sveitsiske bondebrød har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sveitsiske bondebrød er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
9759 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sveitsiske bondebrød med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 209.16 | 2 705.48 | 84.55 | Kcal |
Protein | 6.20 | 80.20 | 2.51 | gram |
Karbohydrat | 41.49 | 536.67 | 16.77 | gram |
Kostfiber | 3.98 | 51.48 | 1.61 | gram |
Fett | 1.16 | 15.00 | 0.47 | gram |
Mettet fett | 0.15 | 1.94 | 0.06 | gram |
Salt | 1.06 | 13.77 | 0.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.86 | Kr 11.12 | Kr 0.35 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 294 totalt | 1 294 pr porsj | 40 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 79,34 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 32
skiver
Smuldre gjær, hell på vatn (37 grader).
Tilsett olje, 6 dl. kveitemjøl og 4 dl rugmjøl.
Arbeid inn deigen, dekk over og la den heve lunt i ca. 1 time.
Arbeid inn salt og 4 dl. kveitemjøl.
Ta deigen opp på bakebordet og form til 2 lubne, runde brød. Strø litt
rugmjøl over, og legg på smurt plate. Dekk over, og la heve til dobbel
størrelse.
Sett ovnen til 200 grader.
Snitt dei ferdigheva brøda med ein meget skarp kniv.
Steik brøda i 30 til 35 minutt.
Avkjøl utan klede for sprø skorpe.
OBS: Dersom du vil ha enda hardare skorpe, dekk ikkje over brøda medan
dei hevar andre gang.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 15587)
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Uten melk
Land:
Sveits
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-09-16
Oppdatert dato:2003-09-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift