Svine kjøtt i sur/søt saus inneholder
99 Kalorier,
7 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Svine kjøtt i sur/søt saus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Soya, Spor-av-Peanøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svine kjøtt i sur/søt saus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5140 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svine kjøtt i sur/søt saus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.19 | 465.45 | Kcal |
Protein | 9.92 | 46.55 | gram |
Karbohydrat | 6.82 | 32.00 | gram |
Kostfiber | 0.77 | 3.61 | gram |
Fett | 3.41 | 16.00 | gram |
Mettet fett | 0.49 | 2.30 | gram |
Salt | 0.62 | 2.91 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.70 | Kr 31.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 877 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 27,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet, paprika,ananas, løk og gulrot i tynne staver.
Varm oljen i en gryte og stek kjøttet raskt.
Legg det til side.
Ha alle grønnsaker i gryten og la de surre til de er blanke og litt møre.
Bland alle ingredienser til sausen, unntatt maisennamel og buljong.
Legg kjøttet tilbake i gryten, slå over saus og kok opp.
Jevn med maisenna utrørt i buljong.
Server med kokt ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118966706)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift