Svinerullade med reker inneholder
59 Kalorier,
7 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Svinerullade med reker har beregnet å ha følgende allergener
Selleri, Skalldyr, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinerullade med reker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2825 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinerullade med reker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 59.15 | 265.14 | Kcal |
Protein | 5.76 | 25.82 | gram |
Karbohydrat | 7.12 | 31.92 | gram |
Kostfiber | 0.98 | 4.39 | gram |
Fett | 0.63 | 2.82 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 1.12 | gram |
Salt | 0.35 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.00 | Kr 17.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 793 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær svinekjøttet i 8 store flak, så tynne som mulig. Bank ut hvert flak så de blir store og flate.
2. Bland sammen reker, løk, sopp og selleriblader. Fordel blandingen på de 8 svinestykkene.
3. Rull kjøttstykkene sammen hver for seg som en rullade. Bind rulladene opp med hyssing eller 3 tannstikkere for å holde dem sammen.
4. Rør ut buljongterningene i vannet og ha det i en kasserolle. Ha i gressløk, løk og pepper. La det få et oppkok.
5. Legg i svinerulladene og damp dem under lokk ca 20 minutter. Rulladene tas opp av kraften med en hullsleiv. Dra kasserollen av platen.
6. Jevn kraften med potetmelet. Sausen lages passe tykk og smakes til med salt.
Serveres med kokte poteter, gulrøtter og brokkoli.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967940)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift