Tropisk frukt- og amarettidessert inneholder
145 Kalorier,
13 g Karbo,
6 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Tropisk frukt- og amarettidessert har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Tropisk frukt- og amarettidessert er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8721 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Tropisk frukt- og amarettidessert!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 145.42 | 878.34 | Kcal |
Protein | 6.27 | 37.87 | gram |
Karbohydrat | 12.52 | 75.62 | gram |
Kostfiber | 0.48 | 2.90 | gram |
Fett | 7.70 | 46.51 | gram |
Mettet fett | 4.21 | 25.43 | gram |
Salt | 0.65 | 3.90 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.84 | Kr 53.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 416 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La ananasen renne av og ta vare på 3 ss av saften. Legg ananasbitene i en serveringsbolle sammen med resten av frukten, ananassaften, ingefæren og ingefærlaken. Bland det hele godt.
Dryss den knuste amarettikjeksen over frukten.
Pisk sammen mascarpone, yoghurt og melis. Legg blandingen med skje over den knuste kjeksen og frukten, og glatt det hele til. La den stå og hvile i kjøleskapet i 30 minutter.
Dryss de ristede mandelflakene over desserten før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5853)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift