Tynne skiver av torsk med saus mariniere





Tynne skiver av torsk med saus mariniere inneholder 103 Kalorier, 1 g Karbo, 11 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Tynne skiver av torsk med saus mariniere har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Tynne skiver av torsk med saus mariniere er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgTorsk
0,25grsafran
0,25tskarry
0,25tsstøtt ingefær
150grsmør
2ssolivenolje
0,5dlhvitvin
100grcourgette
100grgulrot
1stk litepurre
5dlvann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Tynne skiver av torsk med saus mariniere!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier102.88661.45Kcal
Protein10.6568.47gram
Karbohydrat0.613.92gram
Kostfiber0.301.93gram
Fett6.2239.99gram
Mettet fett3.2620.96gram
Alkohol0.18 %
Salt0.150.97gram
Pris på oppskriftenKr 8.32Kr 53.49Kroner
Hele oppskriften veier2 572 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Torsken skjæres ut i fileter idet ben og skinn fjernes. Benene hakkes i mindre stykker og settes over med vinen og 5 dl vann. Når det er kokt inn til det halve siles benene fra, og det kokes ytterligere inn til 1 dl.
Grønnsakene skjæres i fine terninger (purrene i tynne ringer) og kokes i 2 min. i lettsaltet vann.

4 tallerkner, som kan tåle at stå i ovnen, eller et ovnfast fat pensles med olivenolje. Fisken skjæres ut i mye tynne skiver, der anrettes herpå, drysses med salt og pepper og pensles med olivenolje.

Fonden fra torsken varmes opp, og det kalde smør piskes oppi i små klumper. Krydres med safran, karry, ingefær samt salt og pepper.

Tallerkner eller fat med torsk settes i ovnen ved 250 grader i 3 min, fisken må ikke bli tørstekt. Sausen helles over, og grønnsakene legges omkring, idet de akkurat gis et kort øyeblikk i varmt vann.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23143)
Kategori: Forrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-12-04
Oppdatert dato:2006-12-04
Lesere: 2715 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sprøstekte torsketunger på toast.Sprøstekte torsketunger på toast.
Denne retten har 209,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,72.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spekeskinke.Torskekanapeer med tapenade og sprøstekt spek.
Denne retten har 193,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,46 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Torskerullade med skalldyrfyll.Torskerullade med skalldyrfyll.
Denne retten har 85,85 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk ragu.Baconstekt torsk, jordskokkskum og eple/løk r.
Denne retten har 162,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,24 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,41.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.