Urtebakt hjortebog inneholder
86 Kalorier,
4 g Karbo,
12 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Urtebakt hjortebog har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtebakt hjortebog er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,1 poeng fra 7 lesere
Lesere:
22008 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Urtebakt hjortebog!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.22 | 303.97 | Kcal |
Protein | 12.48 | 44.00 | gram |
Karbohydrat | 4.12 | 14.53 | gram |
Kostfiber | 0.10 | 0.35 | gram |
Fett | 2.18 | 7.69 | gram |
Mettet fett | 0.79 | 2.79 | gram |
Salt | 0.97 | 3.43 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.40 | Kr 47.24 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 410 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 19,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens bogsteken og bind den opp. Kok opp vann og buljongterning i en gryte. Legg i kjøttet og la det syde i ca 10 minutter. Ta opp steken og la den renne godt av.
Legg steken i en ildfast form. Stikk inn et steketermometer. Bland olje, honning og krydder og smør det over steken.
Sett steken i forvarmet ovn ved 175 C på nederste rille, og stek den i ca 1 1/2 time. Spe etter halve tiden med bulljong og øs den av og til under resten av steketiden. Når steketermometeret viser 75 C er steken ferdig. Sil buljongen og lag en lett sjysaus.
Skjær steken i skiver og server med buljongkokte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9981)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift