Urtebrød med solsikkefrø og ost inneholder
268 Kalorier,
20 g Karbo,
11 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Urtebrød med solsikkefrø og ost har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Urtebrød med solsikkefrø og ost er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6542 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Urtebrød med solsikkefrø og ost med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 268.38 | 1 983.30 | 90.15 | Kcal |
Protein | 10.88 | 80.40 | 3.65 | gram |
Karbohydrat | 20.09 | 148.46 | 6.75 | gram |
Kostfiber | 3.76 | 27.79 | 1.26 | gram |
Fett | 15.22 | 112.47 | 5.11 | gram |
Mettet fett | 4.58 | 33.85 | 1.54 | gram |
Salt | 0.59 | 4.34 | 0.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.20 | Kr 45.82 | Kr 2.08 | .- |
Hele oppskriften veier | 739 totalt | 739 pr porsj | 34 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,94 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 22
skiver
Forvarm stekeovnen til 200 C. Smør en 1-liters brødform lett.
Sikt sammen mel, natron, kremortartari og sennepspulver i en stor bakebolle. Smuldre i margarinen med fingertuppene til blandingen ligner fine brødsmuler. Bland i persille, ost, vårløk og solsikkefrø.
Visp sammen egg og melk og hell det i bakebollen. Bland det godt med alt det tørre så du får en løs deig.
Hell deigen opp i den klargjorte brødformen. Sett den i ovnen og la brødet steke i 35-40 minutter, eller til deigen ikke setter seg fast når du stikker en kakenål i midten.
Ta ut brødet og la det stå i formen i noen minutter, delt det deretter ut av formen og over på rist. La det avkjøles på risten. Dette brødet er best å spise varmt og nybakt
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5854)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift