Vermicelli alla Napoletana





Vermicelli alla Napoletana inneholder 106 Kalorier, 19 g Karbo, 2 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Vermicelli alla Napoletana har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Vermicelli alla Napoletana er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgfriske muslinger
2dlhvitvin, tørr
2feddhvitløk, knuste
1håndfull(er)frisk flatbladet persille
2ssolivenolje
1stk liteløk, finhakket
8stkmodne italienske plommetomater, uten skinn og frø, finhakket
1stkrød chili, frisk uten frø, hakket
350grvermicelli, tørket
1dashsalt
1dashnykvernet svart pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vermicelli alla Napoletana!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier105.77466.23Kcal
Protein2.159.48gram
Karbohydrat18.6282.08gram
Kostfiber0.954.19gram
Fett1.476.48gram
Mettet fett0.210.93gram
Alkohol1.08 %
Salt0.301.31gram
Pris på oppskriftenKr 5.93Kr 26.14Kroner
Hele oppskriften veier1 763 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrubb muslingene godt under kaldt, rennende vann. Kast alle som er åpne og ikke lukker seg når du kakker dem mot benken.

Hell vinen i en stor kjele, tilsett hvitløk og halvparten av persillen og deretter muslingene. Legg på lokk og la det koke opp over sterk varme. La koke i ca 5 minutter til muslingene har åpnet seg. Rist ofte på kjelen.

Hell muslingene i et dørslag over en bolle og ta vare på kraften. La muslingene avkjøles såpass at du kan ta i dem, og ta så to tredjedeler ut av skjellene. Hell væsken fra skjellene i bollen med kokekraften. Kast alle muslinger som ikke har åpnet seg. Legg både rensede og urensede muslinger til side. De rensede i en bolle med lokk, så de holder seg varme.

Varm oljen i en kjele, ha i løk og la det surre under omrøring i ca 5 minutter, til løken er myk og har fått litt farge. Tilsett tomater og sil i kokekraften. Tilsett chili og smak til med salt og pepper.

Kok opp, legg lokket halvveis over kjelen og la det småkoke i 15-20 minutter. I mellomtiden koker du pastaen etter anvisningen på pakken. Finhakk resten av persillen.

Ha de rensede muslingene i tomatsausen, rør godt og varm forsiktig opp i 2-3 minutter.

La pastaen renne godt av seg og hell den i en oppvarmet bolle. Smak sausen til og hell den over pastaen. Bland godt. Pynt med resten av muslingene, dryss persille over og server straks.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6130)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pasta
Land: Italia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-05
Oppdatert dato:2002-12-05
Lesere: 2161 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjerteskjell med pasta og tomater.Hjerteskjell med pasta og tomater.
Denne retten har 130,43 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,16 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,75.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pasta med hjerteskjell.Pasta med hjerteskjell.
Denne retten har 149,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spaghetti allo scoglio.Spaghetti allo scoglio.
Denne retten har 103,05 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,1 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,33.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.