Vin- og fløtekokt rødspette inneholder
74 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Vin- og fløtekokt rødspette har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vin- og fløtekokt rødspette er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3676 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vin- og fløtekokt rødspette!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.20 | 303.70 | Kcal |
Protein | 6.60 | 27.01 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 7.94 | gram |
Kostfiber | 1.38 | 5.65 | gram |
Fett | 3.24 | 13.26 | gram |
Mettet fett | 1.61 | 6.59 | gram |
Alkohol | 1.16 % | | | |
Salt | 0.54 | 2.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.82 | Kr 36.10 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 637 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 10,45 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
En renset, flådd og saltet rødspette legges på en seng av purre, fint oppdelte gulrøtter og selleri i en liten langpanne.
Hell på hvitvin til det når over fiskens underkant.
Porsjer under folie ved 175 C i ca 5 minutter. Ta av folien og hell over ca 1 dl fløte. La det koke videre uten folie til fisken har ønsket konsistens. Smak til med salt, pepper og litt basilikum.
Server med grov potetmos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11135)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift