Fotograf:
Melk.no
Vørterkake med øl inneholder
244 Kalorier,
50 g Karbo,
6 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Vørterkake med øl har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vørterkake med øl er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
13843 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vørterkake med øl med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 243.68 | 4 760.53 | 238.03 | Kcal |
Protein | 5.51 | 107.64 | 5.38 | gram |
Karbohydrat | 50.41 | 984.81 | 49.24 | gram |
Kostfiber | 4.60 | 89.87 | 4.49 | gram |
Fett | 1.20 | 23.44 | 1.17 | gram |
Mettet fett | 0.40 | 7.81 | 0.39 | gram |
Salt | 0.73 | 14.29 | 0.71 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.99 | Kr 38.88 | Kr 1.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 954 totalt | 1 954 pr porsj | 98 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 82,74 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
skiver
(2 kaker)
Lag en løs deig av lunken væske, gjær og halvparten av melet. La deigen gjære godt opp. Tilsett lunken sirup, krydder, sukker og så mye mel at det blir en smidig deig. La den heve til dobbel størrelse.
Elt om deigen og ha rosinene. Bak ut glatte runde emner, etterhev langsomt. Pensle og prikk kakene godt før de stekes. Stek i ca 45 minutter ved 200 C.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9055)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Norge
Fylke:
Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift