Wienerbrød glutenfrie





Wienerbrød glutenfrie inneholder 402 Kalorier, 29 g Karbo, 2 g Protein og 31 g Fett pr 100 gr
Wienerbrød glutenfrie har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Wienerbrød glutenfrie er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
400grTORO Fin Glutenfri Brød og Kakemiks
0,25tssalt
0,5tsvaniljesukker
2sssukker
50grgjær
2stkegg
2dlolje
2,5dlkald melk eller vann
300grkald margarin (til utkjevling)


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Wienerbrød glutenfrie med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier402.415 315.35332.21Kcal
Protein2.4231.972.00gram
Karbohydrat28.84380.9423.81gram
Kostfiber0.7610.040.63gram
Fett30.65404.8525.30gram
Mettet fett5.1768.294.27gram
Salt0.8110.720.67gram
Pris på oppskriftenKr 3.85Kr 50.85Kr 3.18.-
Hele oppskriften veier1 321 totalt1 321 pr porsj83 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 16 wienerbrød

1.Bland sammen alt det tørre, inkl. gjær. Bland egg, olje, melk og mix godt.
2.Rør så melkeblandingen inn i det tørre litt etter litt. Deigen skal være lett og smidig når den er ferdig blandet. Er den for tynn, bland i mer mel. Er den for tykk, ha i mer melk.
3.Strø litt mel over deigen og sett den tildekket i kjøleskapet i 20 min.
4.Skjær den kalde margarinen i tynne skiver med ostehøvel.Legg dem utover et matpapir og sett det kaldt.
5.Ta deigen ut av kjøleskapet etter 20 min.Kjevle den til en stor, flat leiv.Legg alle margarinskivene utover.Brett deigen på midten og så på midten igjen slik at du får flere lag med deig og margarin oppå hverandre.
6.Kjevle ut igjen til en stor leiv, brett på samme måte en gang til.Dette gjøres enda 7 ganger.Sett deigen i kjøleskapet i ca. 30 min.

7.Kjevle og brett deigen en 4-5 ganger til.Kjevle så deigen ut til den er 1 ½ cm tykk (avlang).
8.Legg fyllet i midten, eggekrem, syltetøy eller lignende.Pensle deigen i ytterkantene med egg.Pensle deigen i ytterkantene med egg.Rull den sammen som en rullekake.
9.Skjær den opp i ca. 2 cm tykke skiver.Legg dem på stekebrett og trykk dem litt ned. Pensle med egg. Hev i ½ time.
10.Stekes i 15 min. v/220°C.

Kilde: Toro

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Leira
(Intern: 955)
Kategori: Gjærbakst
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-21
Oppdatert dato:2002-08-21
Lesere: 8909 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Glutenfrie eplerundstykker.Glutenfrie eplerundstykker.
Denne retten har 212,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Skoleboller glutenfrie.Skoleboller glutenfrie.
Denne retten har 226,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,63 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,51 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri boller.Glutenfri boller.
Denne retten har 292,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,31 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri fylte horn.Glutenfri fylte horn.
Denne retten har 283,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,38 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfri eplekake.Glutenfri eplekake.
Denne retten har 272,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,85 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,9 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,25.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie harepusboller til Påske.Glutenfrie harepusboller til Påske.
Denne retten har 291,55 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Glutenfrie kanelboller 2.Glutenfrie kanelboller 2.
Denne retten har 309,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 45,07 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.