Wokgryte med marinert tofu inneholder
47 Kalorier,
4 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Wokgryte med marinert tofu har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Wokgryte med marinert tofu er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
7965 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Wokgryte med marinert tofu!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 46.95 | 172.01 | Kcal |
Protein | 3.17 | 11.61 | gram |
Karbohydrat | 3.90 | 14.29 | gram |
Kostfiber | 1.82 | 6.67 | gram |
Fett | 1.67 | 6.12 | gram |
Mettet fett | 0.26 | 0.95 | gram |
Salt | 0.36 | 1.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.09 | Kr 25.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 466 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 33,22 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland sammen hvitløk, soyasaus, ingefær og tørkede chiliflak i en bolle. Ha i tofuen og sett den til side for marinering i ca 30 minutter.
Varm oljen i en klebefri stekepanne eller wok. Ta tofuen ut av marinaden med en hullsleiv og stek den i pannen under omrøring på middels varme i 4-5 minutter, til den er sprø. Ta tofuen opp og hold den varm.
Ha resten av ingrediensene opp i stekepannen unntatt bønneskuddene og marinaden, og stek dem under omrøring på middels varme i 2-3 minutter. Tilsett bønneskudd, marinade og tofu, og varm opp og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 5837)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Diabetes mat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-02
Oppdatert dato:2002-11-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift