Spaghettigresskar



Bilde av Spaghettigresskar.

Kalorier og Næringsinnhold i Spaghettigresskar

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 53 kilojoule
Kcal 12 kalorier
Protein 1 gram
Karbo 1.7 gram
Sukker 1 gram
Kostfiber 0.5 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram

Notat

Fakta om Spaghettigresskar.

Spaghettigresskar kan i form og farge minne mye om gul honningmelon. Det er ovalt og skallet er blankt. Spaghettigresskar kan veie opp til ca. 2 kilo og har en mørk eller oransje farge i skallet når det er modent. Fruktkjøttet er lyst og gult og deler seg ved koking i tråder som minner om spaghetti. Spaghettigresskar kan ikke spises rå. Etter koking fjernes frøene og det myke fruktkjøttet skrapes løs. Fin å servere som egen rett med smør eller saus til, men kan også brukes som erstatning for potet til kjøtt- og fiskeretter. Smaken er mild og fin.

Bruksområde for Spaghettigresskar.

Gresskar brukes som kokt eller stekt grønnsak i gryteretter, supper og stuinger. Syltet gresskar er nydelig til kjøtt og fiskeretter. Gresskaret deles og skrelles, og det svampaktige vevet og kjernene i midten fjernes. Pyntegresskar brukes kun til dekorasjon.
Innlagt dato
Oppdatert dato
07.03.2019
Hovedgruppe
Grønnsaker og grønnsaksprodukter
Undergruppe
Grønnsaker rå
Kilde til Næringsdata
Fotograf
Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
4354
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Spaghettigresskar med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Ruccola11527022
Bredbladsikori64150,60,50,9
Kassava6731590,31,436,8
Grønn og frisk finrevet gulrot15136,080,10,76,7
Chili, Poblano18744,690,227,7
Portulakk6716,010,11,33,43
Crispisalat44110,11,20,7
Gulrot, uspesifisert, rå151360,10,76,7
Karella, Karela, bitteragurk7116,960,1710,9
Purreløk, norsk, rå118280,21,63,6
Bifftomat61140,201
Rødkål, rå136320,31,15
Feltsalat, Mâchesalat69170,22,60,2
Rosenkål, norsk, rå220520,65,14,4
Krusendivie7818,640,21,32,4

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.