Ål og pigghå i tomat- og safrangelé inneholder
103 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Ål og pigghå i tomat- og safrangelé har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ål og pigghå i tomat- og safrangelé er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3208 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ål og pigghå i tomat- og safrangelé!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 103.31 | 270.74 | Kcal |
Protein | 5.50 | 14.41 | gram |
Karbohydrat | 1.51 | 3.96 | gram |
Kostfiber | 0.83 | 2.18 | gram |
Fett | 7.30 | 19.13 | gram |
Mettet fett | 1.44 | 3.77 | gram |
Alkohol | 1.13 % | | | |
Salt | 1.45 | 3.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.66 | Kr 27.94 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 097 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 5,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(forrett til 8 personer)
Kle en kakeform på 1 ½ liter eller lignende med kjøkkenfilm. Tomatjuice, hvitvin, estragon og safran has i en bolle. Den smeltede gelatinen røres forsiktig i. Legg et lag med pigghå og ål i bunnen av formen. Hell over tomatgelé slik at det dekker. Fortsett slik. Dekk med kjøkkenfilm på toppen. Avkjøl i 10-12 timer.
Lag vinaigrette: Sjalottløken, eddik, hvitvin og timian kokes i 2-3 minutter. Avkjøles. Rør så i oljen og tomatterningene. Ha i salt og pepper.
Når du anretter, skjær geléen med kjøkkenfilm på med et varmt knivblad. Ta av filmen etter at du har lagt geléen på tallerken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12715)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift