Andebryst med appelsinkonjakksaus inneholder
122 Kalorier,
8 g Karbo,
4 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Andebryst med appelsinkonjakksaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Andebryst med appelsinkonjakksaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
16121 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Andebryst med appelsinkonjakksaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 122.23 | 1 264.01 | Kcal |
Protein | 4.48 | 46.33 | gram |
Karbohydrat | 7.66 | 79.21 | gram |
Kostfiber | 0.96 | 9.93 | gram |
Fett | 7.42 | 76.73 | gram |
Mettet fett | 4.21 | 43.54 | gram |
Alkohol | 0.71 % | | | |
Salt | 0.93 | 9.67 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.64 | Kr 99.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 068 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,06 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Sausen: Skrubb appelsinen. Skrell den og strimle det gule skallet. Kok det i vann, sil det og press resten av appelsinen.
2. Lag sausen i en stekepanne. Brun sukkeret og tilsett fort eddik, rødvin, appelsinsaften, skallet av appelsinen, pepper, buljongterninger og vann. Kok inn til halvparten.
3. Potettopper. Skrell og kok potetene. Kok opp fløte og persille, som mikses i en hurtigmikser. Miks ned poteter, salt og eggeplomme.
4. Sprut potetmosen i store topper på en stekeplate med bakepapir. Varm ovnen til 225 grader.
5. Skjær i skinnet av andebrystet med barberblad. Stek det i tørr varm panne med fettsiden ned til det meste fettet er i panna. Ca 5 minutter. Ta bort fettet og salte, pepre og stek det videre 15 minutter i ovnen.
6. Potetmostoppene gratineres med 275 grader mens du skjærer opp brystet i tynne skiver.
7. Kok opp sausen og rør ned arrowrot sammen med vin. Tilsett konjakk, smør og server.
Prøv en god rød bourgogne til denne retten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alltommat sverige
(Intern: 3298)
Tilberedningstid:
70 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift