Andebryst med appelsinkonjakksaus



Andebryst med appelsinkonjakksaus inneholder 122 Kalorier, 8 g Karbo, 4 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Andebryst med appelsinkonjakksaus har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andebryst med appelsinkonjakksaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere: 16121 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
350grandebryst

Saus:

1stkappelsin
2tssukker
1ssrødvinseddik
1dlrødvin
0,5tspepper
2stkkjøttbuljongterninger
2dlvann
1tsarrowrot
1ssvin
1sskonjakk
1sssmør

Potettopper:

6stkmiddels poteter
3dlkremfløte
3dlfinhakked persille
1tssalt
1stkeggeplomme




Næringsdeklarasjon for Andebryst med appelsinkonjakksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122.231 264.01Kcal
Protein4.4846.33gram
Karbohydrat7.6679.21gram
Kostfiber0.969.93gram
Fett7.4276.73gram
Mettet fett4.2143.54gram
Alkohol0.71 %
Salt0.939.67gram
Pris på oppskriftenKr 9.64Kr 99.69Kroner
Hele oppskriften veier2 068 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo25,06 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Sausen: Skrubb appelsinen. Skrell den og strimle det gule skallet. Kok det i vann, sil det og press resten av appelsinen.
2. Lag sausen i en stekepanne. Brun sukkeret og tilsett fort eddik, rødvin, appelsinsaften, skallet av appelsinen, pepper, buljongterninger og vann. Kok inn til halvparten.
3. Potettopper. Skrell og kok potetene. Kok opp fløte og persille, som mikses i en hurtigmikser. Miks ned poteter, salt og eggeplomme.
4. Sprut potetmosen i store topper på en stekeplate med bakepapir. Varm ovnen til 225 grader.
5. Skjær i skinnet av andebrystet med barberblad. Stek det i tørr varm panne med fettsiden ned til det meste fettet er i panna. Ca 5 minutter. Ta bort fettet og salte, pepre og stek det videre 15 minutter i ovnen.
6. Potetmostoppene gratineres med 275 grader mens du skjærer opp brystet i tynne skiver.
7. Kok opp sausen og rør ned arrowrot sammen med vin. Tilsett konjakk, smør og server.

Prøv en god rød bourgogne til denne retten.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alltommat sverige
(Intern: 3298)
Tilberedningstid: 70 min
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 153,06 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 126,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.