Arroz A Banda inneholder
211 Kalorier,
11 g Karbo,
9 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Arroz A Banda har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Arroz A Banda er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4244 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Arroz A Banda!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.12 | 1 077.10 | Kcal |
Protein | 9.39 | 47.91 | gram |
Karbohydrat | 11.43 | 58.31 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.10 | gram |
Fett | 14.20 | 72.45 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 10.56 | gram |
Salt | 0.85 | 4.33 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.43 | Kr 27.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 061 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,65 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag hvitløkmajonesen først: Knus hvitløkbåter sammen med grovt salt. Ha eggeplommene i en food processor. Tilsett sitronsaft og bruk av- og påknappen til alt er blandet. Drypp så oljen i en tynn stråle ned under kjøring til massen tykner. Tilsett hvitløk. Smak til. Legg på lokk og sett i kjøleskap. Ta vare på kraften.
Ha kraften i en vid kjele (fiskekjele) og kok opp. Legg i fiskefilet i biter over svak varme, og la trekke 5–8 minutter etter tykkelse. Ta opp fiskebitene med hullsleiv – over i et dypt fat. Ha scampiene i kraften og la dem putre 2–3 minutter. Ta opp med hullsleiv og legg over fisken. Øs litt kraft over for å holde fisk/scampi fuktige og legg på lokk.
Varm olivenolje i en vid panne over middels varme. Tilsett hvitløk og stek til den begynner å ta farge. Tilsett kajenne og tabasco. La frese sammen og tilsett risen. La risen få 3 minutter til den er hvit. Smak til med salt og pepper og rør godt. Hell i fiskekraften, skru opp varmen til sterk og la det koke ca. 5 minutter. Skru ned varmen og kok uten lokk ca. 15 minutter – til kraften er borte. Legg på lokk og la risen stå unna varmen noen minutter. Smak til igjen.
Skjær scampi i biter og bland inn i risen, fisken blandes inn eller legges ved siden av. Serveres med aiolien, sitronbåter (og en nytrukket sjøkreps til hver).
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Gladimat.no
(Intern: 22058)
Kategori:
Gryterett
Land:
Spania
Innlagt dato:2006-05-28
Oppdatert dato:2006-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift