Fotograf:Matprat.no Har du rester av kalkun eller kylling er veien kort til denne digge koseretten med asiatiske smaker! Dette kan du også fint servere på tapasbordet i julen.
Oppskriften inneholder 94 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Peanøtter, Sesam, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skjær stekt kalkunkjøtt i mindre biter.
Kutt opp sopp i båter, vårløk i staver og riv hvitløk.
Rens gulrot og kutt den i strimler. Bruk eventuelt et juliennejern for å lette jobben.
Ha litt olje i en varm panne og stek sopp sammen med hvitløk til soppen er gyllen. Tilsett kalkunrester, gulrotstrimler og vårløk. Fres i 2 minutter.
Ha i hoisinsaus, soyasaus og eddik. Smak til med chilipaste, chilikrydder, eller fersk chili.
Vask hjertesalatblader og fyll dem med kalkunblandingen. Dryss over grovhakkede nøtter til slutt.
Server gjerne noen limebåter til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 35900)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2021-09-07
Oppdatert dato:2021-09-07