Fotograf:Kylling.no
Laksefarsert kalkunfilet inneholder 119 Kalorier, 5 g Karbo, 12 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Laksefarsert kalkunfilet har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk, Sennep, Skalldyr, Sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ha alle ingrediensene til fyllet i en hurtigmikser og kjør til en farse. La farsen stå kaldt i ca. 1/2 time.
Løsne forsiktig skinnet på kalkunfileten (la det sitte fast langs kanten) og legg farsen under skinnet. Sett noen tannpirkere som feste rundt skinnet. Pensle låret med smør, salt og pepper. Stekes ved 180 °C i ca. 1 time eller til steketermometeret viser 70 °C.
La fileten hvile i et stykke folie i ca. 20 minutter før oppskjæring. Serveres med duchessepotene eller kokte poteter, saus og grønnsaker. Pynt med reker, frisk basilikum og rose av oppstrimlet chilipepper, som har krøllet seg i kaldt vann.
Rens rekene og finhakk løken til sausen. Ha rekeskall og løk i en kjele og stek det raskt i litt smør. Hell på hvitvin og la det småkoke i 10 minutter. Sil fra skallet og ha i finhakket chilipepper, buljong og sennep. Pisk inn crème fraîche og ha i rekene, som bare skal varmes.
Server laksefylt kalkunfilet med duchessepoteter, eller kokte poteter, saus og grønnsaker. Pynt med reker, frisk basilikum og rose av oppstrimlet chilipepper, som har krøllet seg i kaldt vann.
Duchessepoteter:
500 g kokt sellerirot
1 kg kokte poteter
2 eggeplommer
salt og pepper
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Kylling.no
(Intern: 18753)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2005-01-15
Oppdatert dato:2019-01-02